Selasa, 30 Disember 2014

Codi Bioseps

Memperkenalkan Codi BIOCEPS, penjagaan kulit berprestij, dirumuskan di Perancis, dengan bahan-bahan bioaktif Cordyceps, membantu memutihkan kulit anda, mengembalikan kelembapan dan meningkatkan kulit yang berseri, dengan mengurangkan pengeluaran melanin dan melindungi kulit anda daripada sinaran cahaya UV yang berbahaya.Keunikan Codi Bioceps
Kandungan cordyceps mempunyai keupayaan antioksidan yang luar biasa bagi melindungi keseimbangan lipid kulit daripada kerosakan akibat proses pengoksidaan.  Selain itu, kulit anda akan sentiasa berasa lembab kerana keupayaan cordyceps dalam mengekalkan kelembapan.  Cordyceps bukan sahaja membantu memperbaiki peredaran darah pada kulit, malah juga mempercepatkan metabolisma supaya kulit siht secara keseluruhan dari dalaman ke luaran.

Set Codi Bioceps terdiri daripada:


1.  Codi Bioceps Purifying cleanser (50ml)

  • Satu ramuan yang unik dari kombinasi cordyceps dan pelbagai estrak herba, bertindak sebagai ejen pembersihan yang mendalam di samping memberi keselesaan dan rasa dingin.  Pencuci ini direka untuk membuang sel-sel mati dan kotoran lain dari permukaan muka anda sambil mengekalkan kelembapan pada kulit.
    Cara penggunaan :

  • Picit dalam jumlah yang sedikit dan cuci di bahgian muka dan leher serta urut dengan lembut.  Bilas, kemudian sapu sekali lagi pada kulit lembap dan urut dengan lembut.  Bilas dengan air sepenuhnya.  Guan setiap pagi dan malam.
2.  Codi Bioceps Intensive Serum (30ml)
  • Satu gel serum yang berkepekatan tinggi tetapi senang diserap di mana ia bertindak menegangkan kulit, mengurangkan garisan halus, mencerahkan kulit muka dan memberikan wajah yang lebih berseri.
    Cara penggunaan :
  • Guna setiap pagi dan malam selepas membersihkan kulit.  Sapu secara sekata dan tepuk dengan ringan sehingga diserap oleh kulit.
3.  Codi Bioceps BrighteningMoisturizer (30ml)
  • Diformulasi dengan kandungan herba kajian terkini sebagai emulsi pelembab kulit dengan pelbagai fungsi bagi mencerahkan kulit, memulihkan lapisan kulit dan menonjolkan wajah muka yang halus semulajadi.
    Cara penggunaan :
  • Guna setiap pagi dan malam selepas Codi Bioceps Intensive Serum.  Sapu sekata pada kulit, urut secara membulat sehingga diserap sepenuhnya oleh kulit.
4.  Codi Bioceps Proctective SPF30 (30ml)
  • Lotion pelembab yang bertindak lebih berpanjangan melindungi permukaan kulit daripada menjadi gelap yang  disebabkan oleh sinaran UV kerana ia berupaya bertindak dari dalaman untuk membantu menghalang pengeluaran melanin dan membantu mengimbangkan ton warna kulit supaya kulit wajah nampak sihat jelita.
    Cara penggunaan :
  • Sapu secara rata pada muka dan leher selepas menggunakan krim pelembab.  Guna pada siang hari.
Produk ini sesuai untuk semua jenis kulit (Lelaki dan perempuan)

Harga :

1 set = RM590.00
2 set = RM900.00

Kos penghantaran :  RM10.00 (SM) / RM20.00 (Sabah/Sarawak)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan